Blog

Velkommen til vores blog! Her vil vi dele ud af vores viden omkring online markedsføring. Det gælder både vores dag-til-dag opgaver og mere overordnede emner indenfor marketing.
God læselyst!
7. juli 2017

How to meme: Sådan skaber du engagement på de sociale medier

6. juni 2017
SEO tekster - brandsite

SEO tekster

SEO tekster i 2017 – RIP Glem alt, hvad du har lært! SEO tekster er so last year… I årevis har eksperter råbt op omkring, hvor vigtige SEO tekster er, og hvordan du skal holde øje med keyword density og mange andre ting, som slet ikke hører nogle steder hjemme […]
31. maj 2017
Søgeordsanalyse - Kom helt i bund med dine søgeord

Søgeordsanalyse – Sådan kommer du i bund med dine søgeord

Satser du på de rigtige søgeord? Søgeordsanalyse er et vigtigt første skridt før en SEO-indsats – det ved de fleste, der arbejder med SEO. Selvom Googles algoritmer hele tiden bliver bedre til at forstå semantik og sammenhænge, så er søgeord stadig en vigtig del af SEO. Derfor er det også […]
2. maj 2017
Hacks til Facebook konkurrencer

Sådan får du mest ud af din Facebook konkurrence

Her giver vi dig e-bogen, som kan give dig et forspring med alle dine Facebook konkurrencer. Lær tips, tricks og hacks til, hvordan du bedst udnytter Facebooks algoritme og laver konkurrencer, som du kan mærke på din bundlinje.
Gør dit brand til en vinder med denne e-bog, hvor du får alle vores "hemmelige" tricks. Vi deler alle vores bedste hemmeligheder, så du kan få formet de bedste Facebook konkurrencer!
7. april 2017
Optimer din farveprofil

Giv dit brands farvepalet et boost

Ønsker du at stå knivskarpt med din visuelle profil? Tag et kig i vores seneste e-bog og lær gode tips og tricks til hvordan du klæder dit brand ordentligt på, så du bliver endnu skarpere på den visuelle front. Vi giver dig værktøjerne til at skabe en farveprofil, der giver dit brand et farverigt boost.
4. april 2017

Derfor skal du have undertekster på din Facebook video…

Facebooks auto-play er guld værd. Auto-play funktionen sikrer, at dine videoer bliver afspillet i dine følgeres newsfeed, men vent… Har du husket den her lille ting? Videoer på Facebook er automatisk lydløse, og derfor kan du ikke stole på din videos lyd til at frembringe budskabet - men det er der råd for! Her giver vi dig et overblik over, hvorfor du skal huske at komme undertekster på din Facebook video, og en nem, hurtig guide til, hvordan du kan gøre det.
22. februar 2017

Online marketing trends 2017 – Relevans er det nye sort

For at få succes online er det vigtigt at følge med i udviklingen. Derfor har vi samlet de vigtigste online marketing trends for 2017, og givet vores overordnede bud på, hvor udviklingen vil tage os hen.
2. februar 2017

Guide til linkbuilding – 9 strategier, der virker i 2017

Er du rutineret eller helt ny til SEO? Uanset niveau og størrelsen på din hjemmeside eller webshop, så er linkbuilding altid et vigtigt element, hvis du vil være til stede på Googles side 1. Derfor er det næppe første gang du støder på dette begreb - og det vil bestemt heller ikke være sidste gang.

Her får du 9 linkbuilding strategier, der fungerer i 2017!
2. februar 2017

15 tips til webshops

Har du for nyligt startet en ny webshop, eller vil du bare gerne have genopfrisket teorien?
Vi giver i denne e-bog 15 tips til nye webshops, som for alvor skal i gang med online markedsføring. Hent den her og få tips inden for generel online markedsføring, SEO, AdWords, sociale medier og e-mail marketing. Hent dit eksemplar allerede i dag, og kom i gang med det samme.
30. december 2016

Marketingkalender 2017

Hvad ville du sige til at starte året med 139 unikke contentideer? Det er lige præcis, hvad du kan få med vores Marketingkalender 2017. Få styr på hele dit content år med en kalender, hvor vi highlighter 139 dage og giver dig tips hver eneste måned.

Styrk dine marketingindsatser ved at få styr på alle di vigtige dage og begivenheder.
Hop ind, og hent kalenderen i dag.
19. december 2016

Jul med Brandsite – Tutorial: Lav din egen juleæske

Pak julegaverne til dine medarbejdere ind i firmaets egen indpakning. I denne sidste tutorial viser vi dig, hvordan du nemt kan lave din egen gaveæske med logo og meget andet.
11. december 2016

Jul med Brandsite – Tutorial: Lav dit eget julekort som GIF

Ønsk dine kunder eller samarbejdspartnere god jul med dit eget originale julekort. Lær hvordan du gør dit julekort levende ved brug af GIF, som du kan lave i Adobe Illustrator og Photoshop. Find filerne til julekortet i tidligere tutorials.
5. december 2016

Jul med Brandsite – Tutorial: Gør dit nyhedsbrev klar til jul

Vi fortsætter med vores juletema. I dette blogindlæg får du en tutorial til hvordan du hurtigt og nemt kan sprede julestemning med dine nyhedsbreve. Tjek vores video ud eller snup PDF’en direkte (ganske gratis).
28. november 2016

Jul med Brandsite – Tutorial: Kravlesnemand

Hos Brandsite er vi så småt i julestemning! Derfor skal der selvfølgelig julepynt på kontoret – og det kan du også få. Vi har lavet en tutorial til hvordan du kan lave dine egne kravlesnemænd i Adobe Illustrator. Du kan også bare hente dem vi har lavet til dig og printe ud (det er helt gratis).
25. november 2016

Opsæt din Google My Business – Guide

Har din virksomhed oprettet en Google My Business? Hvis ikke, så frygt ej! Vi har lavet en guide til hvordan du kan oprette den på kun 5 minutter. Desuden er det gratis at oprette, så der er ingen grund til ikke at gøre det. Læs guiden her.
18. oktober 2016

Gør arbejdsdagen til en leg

I dag er miljøet og det sociale liv på arbejdspladsen virkelig i fokus. På mange arbejdspladser er der en stressende kultur, hvor der altid bliver hastet fra arbejdsopgave til arbejdsopgave, og din post-its bunke bliver større og større.
Skab et bedre miljø på arbejdspladsen med få virkemidler, der virkelig kan gøre en forskel.
9. oktober 2016

Online Reputation Management Guide 3/3 – Link building

Online Reputation Management er kunsten at beskytte eller forbedre sit online omdømme. I dette blogindlæg kigger vi nærmere på, når Googles side 1 arbejder i mod dig. Lær, hvordan du kan få skabt en pænere side 1.
Lær, hvordan du kan få styr på dit online omdømme i denne blogserie, hvor du her får det 3. ud af 3 spændende blogindlæg.
30. september 2016

Online Reputation Management Guide 2/3

Online Reputation Management er kunsten at beskytte eller forbedre sit online omdømme. I dette blogindlæg vil vi hjælpe dig med at lægge grundstenen for en ORM-strategi, samt give råd med på vejen til valg af anmeldelsesportaler, samt hvordan du skal håndtere dine kunders feedback.
Lær, hvordan du kan få styr på dit online omdømme i denne blogserie, hvor du her får det 2. ud af 3 spændende blogindlæg.
23. september 2016

Online Reputation Management Guide 1/3

Online Reputation Management er kunsten at beskytte eller forbedre sit online omdømme. Og i en verden hvor næsten alle starter deres informationssøgning online via deres computer, tablet eller smartphone, så har det aldrig været vigtigere.
Lær, hvordan du kan få styr på dit online omdømme i denne blogserie, hvor du her får det 1. ud af 3 spændende blogindlæg.
15. august 2016

Brainwriting – den effektive vej til idegenerering

Brainstorming er tit go-to metoden for idegenerering, men metoden er fyldt med faldgruber og problemer, der kan tælle alt fra medarbejderes frygt for evaluering til en overflod af ideer, der aldrig bliver taget fat om. Brainwriting er et nemt alternativ til den, ofte, uoverskuelige brainstorm.
I blogindlægget lærer du mere om denne nyttige metode.