Content. Unikt og opsigtsvækkende.

Ligesom din hjemmesides design skal være unikt og adskille sig fra konkurrenternes, så skal dit indhold også være det. Med den enorme mængde af information og hjemmesider tilgængelig med få klik, er det vigtigt at have en hjemmeside fyldt med indhold, som skaber værdi for dine kunder. Med grundig research, kreativ udformning og aktiv outreach sørger vi for at din hjemmeside er fyldt med indhold som dine besøgende vil elske!

 

Tekstforfatning. Tekster til dine kunder og Google.

For at sikre din hjemmesides fundament, er det vigtigt at alle dine sider har unikt indhold og fyldigt indhold, der ikke findes på flere sider – hverken internt eller eksternt. Hos Brandsite gennemgår vi dit nuværende indhold og optimerer det, så din hjemmeside har det bedste udgangspunkt til at klare sig godt. Dette gælder alt fra produkttekster og kategoritekster til privatlivspolitik og kontaktside.
Som et led af strategien vil du samtidig være sikker på, at indholdet på din hjemmeside følger den samme brandvoice som resten af din kommunikation, så det afspejler dit online brand.
Lær mere om tekstforfatning
 

Grafiske opgaver. Dan en helt unik stil.

Hos Brandsite har vi en række dygtige grafikere og tekstforfattere, der elsker at være kreative og altid stræber imod de bedste resultater. Med den store mængde information tilgængelig på Internettet i dag, handler det om at skille sig ud og derfor bruger vi både tekst og grafik når vi skal udarbejde nyt indhold. På den måde bliver din hjemmeside unik og skaber bedre værdi for dine kunder.

 

Video. Levende indhold.

Videomarketing stormer frem på Facebook og youtube, men det kan være noget af en mundfuld at give sig i kast med. Hos Brandsite hjælper vi dig med at få mest muligt ud af dine videomarkedsføring. Vi hjælper dig med at lægge en strategi, ideudvikle og til sidst produktion og distribution. Vi elsker at give en visuel fortælling, og hvad er bedre til det end video? Kontakt os for at høre mere om mulighederne indenfor videomarkedsføring.


E-mail Marketing. Ram kunderne i indbakken.

Mange kunder og besøgende giver glædeligt deres e-mail ud, i forbindelse med køb af varer eller deltagelse i konkurrencer på Internettet. Dette er derfor en gylden mulighed for din virksomhed, hvor du kan kommunikere direkte til et segment, der allerede har udvist interesse for dig og dine varer. Men hvordan fanger man dem bedst?
Hos Brandsite tager vi email marketing alvorligt og hjælper din virksomhed med at få succes – uanset om det er flere tilmeldinger til nyhedsbreve, flere besøgende eller flere salg.
Læs mere om e-mail marketing

 

Skal vi snakke om content marketing?


Skal vi snakke om content marketing?