Kommunikation. Få strømlinet alle dine kanaler.

Strømlinet kommunikation er vejen til succes.
Hos Brandsite har vi stor erafring med at hjælpe vores kunder på vejen til et stærkt og letgenkendeligt brand. Vi hjælper dig med at forstå de froskellige kanaler, og hvordan du kan malke dem mest muligt for al deres potentiale. Et stærkt brand er udgangspunktet, og det er her vores færd starter, hvor vi laver en dybdegående analyse af al jeres online kommunikation, og ser, hvor vi kan sætte ind. ORM har aldrig været vigtigere efter tjenester som Trustpilot og Facebook har fundet vejen til forbrugerne.

 

Branding. Har du en klar profil?

Har du et stærkt brand, der er nemt at kende på tværs af alle online kanaler? Hos Brandsite kan vi hjælpe dig med at strømline al din aktivitet, så du fremstår skarpt og tydeligt. Igennem et tæt samarbejde mellem dig og os, får vi fastlagt din brandingprofil, som vi herefter sikrer bliver tydeligt i alle vores tiltag. Uanset om det er dit hjemmesidedesign, opdateringer på sociale medier eller udformning af nyhedsbreve, så sikrer vi at din virksomheds budskab er det samme. Vi hjælper dig med at skabe et billede af din virksomhed, der er værd og nemt at huske.


ORM. Hvad siger internettet om dig?

Trustpilot, Yelp, Facebook.
Sørg for, at du har styr på dit online omdømme. Hos Brandsite har vi erfaring med at styrke virksomheders omdømme, så de fremstår fra deres bedste side. En stor del af kunder undersøger virksomheder før de giver sig i kast med at bestille et par nye støvler online - og der skal ikke mere end én dårlig anmledelse, som er håndteret dårligt - eller slet ikke - til. Lad Brandsite hjælpe dig med at styrke dit online omdømme.
Læs mere om kommunikationsstrategi

PR. Få din historie ud.

Vi hjælper dig med at nå ud til pressen. har du en historie eller begivenhed, som mediernes søgelys ikke må gå glip af, så lad os hjælpe dig. Vi vinkler dit budskab til forskellige medier, og sørger for, at du bliver set. Med stærke strategier og et øje for den gode historie får vi mest ud af din medietid.

 

Tone of Voice. Snak ét samlet sprog.

Det er for enhver virksomhed vigtigt at have en ensartet og strømlinet kommunikation på tværs af kanaler. Med en fastsat branding strategi udvikler vi derfor en brandvoice, der sikrer at al online kommunikation styrker virksomhedens røde tråd. Ved at have samlet alle online marketing kanaler under samme tag sikrer vi, at dine kunder får det samme udtryk af din virksomhed – uanset hvor på Internettet de finder dig.

 

Skal vi tage et kig på din online kommunikation?