SEM. Search Engine Marketing

Vi har en række eksperter i Search Engine Marketing siddende klar til at hjælpe dig! Effektivt arbejde med SEM giver dig en unik mulighed for at blive fundet på rette sted og tid. Vi sikrer både, at du er synlig via betalte løsninger – AdWords, Shopping og Display – samt via søgemaskineoptimering (SEO) og de organiske søgeresultater.
Mulighederne med SEM er mange – lad os hjælpe dig med at få det meste ud af dit potentiale!

 

SEO. Søgeoptimering, der giver dig synlighed.

Hos Brandsite bruger vi SEO til at give din hjemmeside de bedste forudsætninger for at blive fundet af søgemaskinerne, samtidig med, at vi sørger for at du får mest muligt ud af andre kanaler. På baggrund af en grundig SEO Audit, vil vi fra start identificere hvilke ændringer og optimeringer der skal laves, både on-page og off-page, for at sikre at din online strategi kan blive en succes.
Læs mere om SEO

 

PPC. Betalte annoncer på Google

Hos Brandsite har vi stor erfaring med Googles produkter og sørger heletiden for at være up-to-date med deres retningslinjer og best practices. På kontoret har alle vore medarbejdere, der arbejder med PPC, bestået Googles certificeringseksamener inden for Google AdWords og Google Shopping. Vi forstår, at hver branche, industri og virksomhed er forskellige, og derfor er grundig research omkring søgeord, konkurrenceniveau og klikpriser altid det første skridt på vejen for at kunne hjælpe dig med dine kampagner.
Læs mere om PPC

 

Remarketing. Forfølg dine kunder.

Begiver man sig ud i marketingsverdenen og især den online del af den vil du meget hurtigt støde på begreberne Remarketing og Retargeting. Det kan hurtigt blive forvirrende, da disse begreber bliver brugt flittigt og omskifteligt. Vi vil derfor gerne gøre dette meget simpelt, da begrebet Remarketing er Google's helt egen udgave/kopi af Retargeting når du arbejder med Google AdWords. Det der forvirrer er, at begge begreber dækker over det samme. Retargeting er en generel marketingmetode, mens den samme metode hedder Remarketing når du bruger Googles værktøjer. Vi hjælper dig med at få styr på tingene, så du kan ramme dine kunder, hvor de er!
Læs mere om remarketing

 

Skal vi snakke om dine muligheder med SEM?