Social Media. Bliv venner med dine kunder.

Sociale medier er for mange virksomheder en unik måde at opbygge et tæt forhold til sine loyale kunder og åbne op for tovejskommunikation imellem virksomhed og kunde. Men hvor ofte skal man dele nyt indhold? Og hvad skal det indhold handle om?
Dette, samt mange andre spørgsmål kan vi hos Brandsite hjælpe dig med at finde svar på.

 

Social medie strategi. Få styr på den.

Som det første led i din aktivitet på de sociale medier, er det vigtigt at have udvalgt de relevante sociale medier og have optimerede konti på disse. Gennem grundig analyse af din målgruppe, samt branche udvælger vi – sammen med dig – de sociale medier, som er mest relevante for netop din virksomhed. Vi sørger samtidig for, at dine besøgende nemt kan finde dine sociale profiler på din hjemmeside, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for succes på de sociale medier.
Læs fuld artikel om social medie strategi
 

Engagement. Få likes og sæt gang i dine følgere.

En facebook-side eller Instagram-konto er intet værd, hvis dine følgere ikke gider at engagere sig. Skab fangede indhold, og bliv venner med dine følgere - så når du et langt stykke. Hos Brandsite hjælper vi dig med at få gang i dine sociale kanaler, og hjælper dig med at styrke din sociale status.

 

Målrettet annoncering. Annoncér til konkrete målgrupper.

Facebook og Instagram giver dig helt unikke værktøjer til at ramme dit publikum lige i centrum. Med avancerede muligheder for at begrænse målgrupper baseret på interesser, alder, placering og meget mere, har du mulighed for at skabe indhold og annoncer, der taler direkte til enkelte og specifikke målgrupper. Lad os hjælpe dig med at få styr på målgrupperne og designe indhold, der kan engagere og tale direkte til målgruppen.
Læs meget mere om mulighederne for annoncering hos os

 

Lad os snakke sammen om dit potentiale på de sociale medier!